Laden website...

Werken bij Mils Group

 
Onze mensen zijn onze belangrijkste assets. We zijn dan ook trots op de veilige werkomgeving die we creëren voor onze mensen waarin we investeren in hun competenties en vaardigheden. We streven naar maximale persoonlijke groei door middel van intensieve trainingen en een uitgebreid veiligheidsbeleid.

Waarom werken voor Mils Group NV

Bij Mils Group NV krijg je de kans om op uitdagende projecten te werken die een grote impact hebben op de natuur en het milieu. Wij beschikken over een uitgebreide klantenportefeuille waarbij we zeer diverse projecten kunnen aanbieden aan onze mensen zodat ze hun persoonlijke competenties en vaardigheden verder kunnen ontwikkelen.

Waar we voor staan

Onze kernwaarde zijn tijdloos en in onze cultuur staat kwaliteit centraal. We zijn trots dat we de standaarden voor andere zetten. We zorgen voor elkaar en we geven prioriteit aan respect, eerlijkheid, veiligheid, ontwikkeling en welzijn. We omarmen diversiteit omdat we geloven dat we elkaar kunnen aanvullen. We benaderen ons werk steeds vanuit een collaboratieve mentaliteit.

Veiligheid en kwaliteit

De veiligheid van onze mensen en onze partners betrokken bij onze werkzaamheden is zeer belangrijk voor ons. Op onze werven passen we de hoogste veiligheidsstandaarden toe. Door onze medewerkers te trainen in de professionele code en specifieke veiligheidsregels van onze klanten zorgen we ervoor dat we risicovolle opdrachten veilig tot een succesvol einde kunnen brengen. Iedereen bij Mils Group NV is geëngageerd om zich te blijven inzetten voor veiligheid en kwaliteit. Wij zijn er sterk van overtuigd dat voorkomen altijd beter is dan genezen.

 • Mils Group NV komt 5 minuten na de brandweer om alles op te ruimen en veilig te stellen.
  GreenTech-magazine
  reportage
 • Mils Group NV is een betrouwbare partner voor alle groenwerkzaamheden rondom nutsleidingen.
  Patrouilleur
  Nutsbedrijf
 • Mils Group NV levert de expertise om een boombeheerplan op te stellen en heeft de juiste vaardigheden in huis om de nodige ingrepen vakkundig te verrichten.
  Beheerder
  Boswachter
 • Dankzij het vakbekwaam personeel en het uitgebreide machinepark kan Mils Group NV opdrachten aan op zeer moeilijk bereikbare plaatsen.
  Rita C.
  Particulier

Onze vaardigheden

Kwaliteit

We hanteren hoge kwaliteitsstandaarden door een goede voorbereiding te combineren met een sterke operationele controle.

Vakbekwaam personeel

Mensen met een hart voor het vak en een engagement naar kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.

Uitgebreid machinepark

Ons uitgebreid machinepark laat ons toe efficiënt grote werken uit te voeren op moeilijk bereikbare plaatsen.

Veiligheid

Onze medewerkers zijn getraind in de professionele code en klantspecifieke veiligheidsregels.

Over Mils Group

Mils Group NV specialist in duurzaam bos-, natuur- en groenbeheer. Door een verantwoorde en innovatieve aanpak, zorgen we ervoor dat toekomstige generaties kunnen blijven genieten van het bos en de natuur.

Telefoon: +32 (0)16 44 39 49

E-mail: info@mils.be

Wist je dat...

Mils Group NV al ruim 30 jaar ervaring op de teller heeft? U kunt rekenen op deskundig advies in bos en natuurbeheer, ook op lange termijn.