Laden website...

Parken & Tuinen

 

Mils Group NV is zeer ervaren in het ontwerpen en leveren van een breed scala aan parken, openbare ruimten en privé tuinen. Samen met onze partners hebben we de nodige expertise en ervaring om groeninrichting van begin tot voltooiing te realiseren. Onze doordachte landschapsontwerpen passen telkens feilloos in de omgeving en voldoen aan alle eisen van zijn gebruikers. Onze aanpak steunt op een grondige analyse waarin we uw wensen en eisen verwerken in het plan. We nemen ook telkens de huidige situatie mee en ontwikkelen een gericht actieprogramma om deskundig de werkzaamheden te kunnen uitvoeren.

Ons team van parken en tuinen werkt nauw samen met onze boomspecialisten zodat wij onze ervaring in boomwerkzaamheden kunnen vertalen in beheerplannen met een esthetisch en functioneel karakter.


 • Mils Group NV komt 5 minuten na de brandweer om alles op te ruimen en veilig te stellen.
  GreenTech-magazine
  reportage
 • Mils Group NV is een betrouwbare partner voor alle groenwerkzaamheden rondom nutsleidingen.
  Patrouilleur
  Nutsbedrijf
 • Mils Group NV levert de expertise om een boombeheerplan op te stellen en heeft de juiste vaardigheden in huis om de nodige ingrepen vakkundig te verrichten.
  Beheerder
  Boswachter
 • Dankzij het vakbekwaam personeel en het uitgebreide machinepark kan Mils Group NV opdrachten aan op zeer moeilijk bereikbare plaatsen.
  Rita C.
  Particulier

Onze vaardigheden

Kwaliteit

We hanteren hoge kwaliteitsstandaarden door een goede voorbereiding te combineren met een sterke operationele controle.

Vakbekwaam personeel

Mensen met een hart voor het vak en een engagement naar kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.

Uitgebreid machinepark

Ons uitgebreid machinepark laat ons toe efficiënt grote werken uit te voeren op moeilijk bereikbare plaatsen.

Veiligheid

Onze medewerkers zijn getraind in de professionele code en klantspecifieke veiligheidsregels.

Over Mils Group

Mils Group NV specialist in duurzaam bos-, natuur- en groenbeheer. Door een verantwoorde en innovatieve aanpak, zorgen we ervoor dat toekomstige generaties kunnen blijven genieten van het bos en de natuur.

Telefoon: +32 (0)16 44 39 49

E-mail: info@mils.be

Wist je dat...

Mils Group NV al ruim 30 jaar ervaring op de teller heeft? U kunt rekenen op deskundig advies in bos en natuurbeheer, ook op lange termijn.