Laden website...

Duurzaamheid

 
Kwaliteit staat centraal

Mils Group NV heeft een bedrijfscultuur opgebouwd waarin kwaliteit centraal staat. We hanteren hoge kwaliteitsstandaarden door een goede voorbereiding te combineren met een sterke operationele controle. We combineren ons uitgebreid machinepark met onze jarenlange ervaring en vakmanschap om projecten uit te voeren volgens de hoogste professionele standaarden.

Klimaat

Sommige van onze activiteiten, zoals kap- en velwerken, zijn door hun aard niet klimaatvriendelijk. Toch proberen waar mogelijk zoveel boom-besparend te werken of te compenseren door heraanplant. Daarnaast hebben we een duidelijke visie opgesteld hoe we duurzaam handelen kunnen integreren in onze dagelijkse activiteiten. We maken gebruik van biobrandstoffen en proberen operationele optimalisaties door te voeren zodat we onze ecologische afdruk kunnen verkleinen.

Gezondheid, veiligheid en welzijn

Onze activiteiten zijn vaak gevaarlijke en uitdagend, dus gezondheid, veiligheid en welzijn op het werk is primordiaal. Dit voor onze eigen mensen, als onze onderaannemers, leveranciers en andere stakeholders. Via ons uitgebreid risicobeheer programma proberen we ervoor te zorgen dat iedereen zich in een veilige werkomgeving bevindt en proberen we potentiële risico’s te beperken. Al onze medewerkers hebben een 'go for zero'-engagement. We geloven dat gezondheid en welzijn belangrijke pijlers die bijdragen om onze activiteiten duurzaam en veilig te kunnen uitvoeren.

Innovatie

Mils Group NV neemt deel aan enkele academische en industriële initiatieven om duurzame toepassingen te ontwikkelen met betrekking tot hout.

Opportuniteiten

We proberen een werkomgeving op te zetten waarbij we iedereen dezelfde kansen bieden qua training en zelfontwikkeling. Gezien onze groei de afgelopen jaren en onze ambitieuze plannen voor de toekomst, zijn we altijd op zoek naar nieuw talent. Mils Group NV biedt haar werknemers een persoonlijk groeiplan aan om hun carrière potentieel waar te maken.

Integriteit

Wij zijn integer en komen onze verbintenissen steeds na. De kernwaarden van onze organisatie stimuleert onze medewerkers om te kiezen voor het juiste gedrag. Het biedt richting bij het nemen van ethische beslissingen en inspireert de dialoog aan te gaan over ethische kwesties.


 • Mils Group NV komt 5 minuten na de brandweer om alles op te ruimen en veilig te stellen.
  GreenTech-magazine
  reportage
 • Mils Group NV is een betrouwbare partner voor alle groenwerkzaamheden rondom nutsleidingen.
  Patrouilleur
  Nutsbedrijf
 • Mils Group NV levert de expertise om een boombeheerplan op te stellen en heeft de juiste vaardigheden in huis om de nodige ingrepen vakkundig te verrichten.
  Beheerder
  Boswachter
 • Dankzij het vakbekwaam personeel en het uitgebreide machinepark kan Mils Group NV opdrachten aan op zeer moeilijk bereikbare plaatsen.
  Rita C.
  Particulier

Onze vaardigheden

Kwaliteit

We hanteren hoge kwaliteitsstandaarden door een goede voorbereiding te combineren met een sterke operationele controle.

Vakbekwaam personeel

Mensen met een hart voor het vak en een engagement naar kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.

Uitgebreid machinepark

Ons uitgebreid machinepark laat ons toe efficiënt grote werken uit te voeren op moeilijk bereikbare plaatsen.

Veiligheid

Onze medewerkers zijn getraind in de professionele code en klantspecifieke veiligheidsregels.

Over Mils Group

Mils Group NV specialist in duurzaam bos-, natuur- en groenbeheer. Door een verantwoorde en innovatieve aanpak, zorgen we ervoor dat toekomstige generaties kunnen blijven genieten van het bos en de natuur.

Telefoon: +32 (0)16 44 39 49

E-mail: info@mils.be

Wist je dat...

Mils Group NV al ruim 30 jaar ervaring op de teller heeft? U kunt rekenen op deskundig advies in bos en natuurbeheer, ook op lange termijn.