Laden website...

Snoei-, Kap- & Velwerken

Sinds 1987 snoeit en verwijdert Mils Group NV veilig en efficiënt bomen.
Snoeiwerken

Iedere boom groeit in een bepaalde omgeving en vervult een specifieke functie. Afhankelijk van de standplaats en de functie moet een boom al dan niet gesnoeid worden. Snoeien gebeurt in functie van veiligheid, ziekte, esthetiek, en algemene structuur. Afhankelijk van de doelstelling zal een verschillend type snoei worden toegepast; de voornaamste zijn: begeleidings-, onderhouds- en vormsnoei. Ons vakbekwaam personeel is opgeleid om te bepalen welk type snoei nodig is om de gezondheid, de vorm -en de veiligheid van uw bomen te behouden en te verbeteren.

Kap- & Velwerken

We beschouwen het verwijderen van bomen als een laatste redmiddel, helaas zijn er omstandigheden waarin dit nodig is. Gevaarlijke en slecht onderhouden bomen kunnen een aanzienlijke aansprakelijkheid vormen. Onze professioneel opgeleide technici van Mils Group NV hebben de vaardigheden en apparatuur om bomen veilig en efficiënt te verwijderen. Indien de bomen geen plaatst hebben om te vallen, worden ze ontmanteld en stuk voor stuk naar beneden gehaald met een hoogtewerker of via klimtechnieken. We hakselen en verzagen takken. In het kader van een heraanplant of het bouwrijp maken van gronden frezen we ook de wortels of verwijderen we de stronken.


 • Mils Group NV komt 5 minuten na de brandweer om alles op te ruimen en veilig te stellen.
  GreenTech-magazine
  reportage
 • Mils Group NV is een betrouwbare partner voor alle groenwerkzaamheden rondom nutsleidingen.
  Patrouilleur
  Nutsbedrijf
 • Mils Group NV levert de expertise om een boombeheerplan op te stellen en heeft de juiste vaardigheden in huis om de nodige ingrepen vakkundig te verrichten.
  Beheerder
  Boswachter
 • Dankzij het vakbekwaam personeel en het uitgebreide machinepark kan Mils Group NV opdrachten aan op zeer moeilijk bereikbare plaatsen.
  Rita C.
  Particulier

Onze vaardigheden

Kwaliteit

We hanteren hoge kwaliteitsstandaarden door een goede voorbereiding te combineren met een sterke operationele controle.

Vakbekwaam personeel

Mensen met een hart voor het vak en een engagement naar kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.

Uitgebreid machinepark

Ons uitgebreid machinepark laat ons toe efficiënt grote werken uit te voeren op moeilijk bereikbare plaatsen.

Veiligheid

Onze medewerkers zijn getraind in de professionele code en klantspecifieke veiligheidsregels.

Over Mils Group

Mils Group NV specialist in duurzaam bos-, natuur- en groenbeheer. Door een verantwoorde en innovatieve aanpak, zorgen we ervoor dat toekomstige generaties kunnen blijven genieten van het bos en de natuur.

Telefoon: +32 (0)16 44 39 49

E-mail: info@mils.be

Wist je dat...

Mils Group NV al ruim 30 jaar ervaring op de teller heeft? U kunt rekenen op deskundig advies in bos en natuurbeheer, ook op lange termijn.