Laden website...

Visie, Missie, Waarden

 
Onze missie

Onze missie


Mils Group NV verbetert het leven van mensen door aan duurzaam bos-, natuur- & groenbeheer te doen. Door een verantwoorde en innovatieve aanpak, zorgen we ervoor dat toekomstige generaties kunnen blijven genieten van het bos en de natuur.

Onze visie

Onze visie


Wij werken aan een toekomst waarin de gemeenschap in harmonie leeft met de natuur.

Onze waarden

Onze waarden


Veiligheid

De veiligheid van ons team, onze klanten en de gemeenschap is van het grootste belang. Door risico’s te herkennen, te beoordelen en te beheren streven wij naar een veiliger gedrag op het werk om zo ons doel van zero-accidenten te bereiken.

Integriteit

We zijn integer en komen onze verbintenissen steeds na. Een woord is een woord.

Duurzaamheid

Een engagement voor duurzaamheid en milieuvriendelijk handelen. Het beschermen van de natuur en de natuurlijke bronnen zijn van het opperste belang voor huidige en toekomstige generaties.

Excellence

We zullen onze taken uitvoeren met onderscheid en naar het beste van ons kunnen. We streven ernaar om onze vaardigheden te continue te verbeteren, innovatief te zijn en de standaard zetten voor anderen.

Transparantie

Openheid en verantwoordelijkheid zijn essentiële principes om eerlijkheid en betrouwbaarheid in de gemeenschap te bevorderen en corruptie, fraude en andere illegale activiteiten tegen te gaan.

Samenwerken

Samenwerken en elkaar helpen zijn kritische succesfactoren in de menselijke evolutie. Samenwerken overtreft de concurrentie door het creëren van harmonie en de kracht van verandering.

Over Mils Group

Mils Group NV specialist in duurzaam bos-, natuur- en groenbeheer. Door een verantwoorde en innovatieve aanpak, zorgen we ervoor dat toekomstige generaties kunnen blijven genieten van het bos en de natuur.

Telefoon: +32 (0)16 44 39 49

E-mail: info@mils.be

Wist je dat...

Mils Group NV al ruim 30 jaar ervaring op de teller heeft? U kunt rekenen op deskundig advies in bos en natuurbeheer, ook op lange termijn.