Laden website...

Stormschade - ernstige boomincidenten

Onze dienst noodgevallen staat 24/7 voor u klaar om ondersteuning te bieden bij ernstige boomincidenten.
Stormschade - ernstige boomincidenten

Stormen kunnen door een gebied razen en een spoor van vernieling achterlaten. De gekwalificeerde boomverzorgers van Mils NV bieden de expertise die nodig is om zorgvuldig bomen, takken en puin te verwijderen om verdere menselijke en materiele schade te helpen verlichten. Onze dienst noodgevallen staat 24 uur per dag, 365 dagen per jaar voor u klaar om snel te reageren op noodgevallen in een straal van 20km rond Leuven.

Bomen van alle soorten, maten en leeftijden kunnen het slachtoffer worden van ziekten, droogte en bederf. Helaas blijven symptomen te lang onopgemerkt, met desastreuse gevolgen voor de omgeving. Het is van belang dat u uw bomen regelmatig laat keuren en onderhouden door een gecertifieerde boomverzorger. Dit verhoogt de kans dat uw bomen een lang en voorspoedig leven kunnen leiden en voorkomt dat een boom volledig verwijderd moet worden wanneer het niet nodig is.

 

Wanneer er toch sprake is van stormschade, probeer dan zelf niet de boom veilig te stellen. Neem steeds contact op met een boomverzorger om de schade vast te stellen en de boom of takken te verwijderen om uw eigendom terug veilig te maken.

Mils Group NV biedt ondersteuning bij stormschade aan als een van onze diensten voor overheden, instanties en (nuts-) bedrijven. Dit betekent dat we op elk moment van de dag of nacht klaar staan om u te ondersteunen bij ernstige boomincidenten.


Dienst uitsluitend voor overheden, instanties, (nuts-) bedrijven.


 • Mils Group NV komt 5 minuten na de brandweer om alles op te ruimen en veilig te stellen.
  GreenTech-magazine
  reportage
 • Mils Group NV is een betrouwbare partner voor alle groenwerkzaamheden rondom nutsleidingen.
  Patrouilleur
  Nutsbedrijf
 • Mils Group NV levert de expertise om een boombeheerplan op te stellen en heeft de juiste vaardigheden in huis om de nodige ingrepen vakkundig te verrichten.
  Beheerder
  Boswachter
 • Dankzij het vakbekwaam personeel en het uitgebreide machinepark kan Mils Group NV opdrachten aan op zeer moeilijk bereikbare plaatsen.
  Rita C.
  Particulier

Onze vaardigheden

Kwaliteit

We hanteren hoge kwaliteitsstandaarden door een goede voorbereiding te combineren met een sterke operationele controle.

Vakbekwaam personeel

Mensen met een hart voor het vak en een engagement naar kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.

Uitgebreid machinepark

Ons uitgebreid machinepark laat ons toe efficiƫnt grote werken uit te voeren op moeilijk bereikbare plaatsen.

Veiligheid

Onze medewerkers zijn getraind in de professionele code en klantspecifieke veiligheidsregels.

Over Mils Group

Mils Group NV specialist in duurzaam bos-, natuur- en groenbeheer. Door een verantwoorde en innovatieve aanpak, zorgen we ervoor dat toekomstige generaties kunnen blijven genieten van het bos en de natuur.

Telefoon: +32 (0)16 44 39 49

E-mail: info@mils.be

Wist je dat...

Mils Group NV al ruim 30 jaar ervaring op de teller heeft? U kunt rekenen op deskundig advies in bos en natuurbeheer, ook op lange termijn.