De perfecte tuin, een harmonie tussen het groene en het functionele, is een tuin waar men tot rust kan komen en waar het aangenaam is om vrije tijd door te brengen / om in te vertoeven /verblijven. U en uw visie op uw tuin staan centraal. Samen maken wij er iets unieks van aangepast aan de stijl van uw woning en omgeving . Een landelijke of een moderne tuin, wij streven er steeds naar om alle omgevingsfactoren met uw wensen in harmonie samen te brengen. Vanzelfsprekend houden wij ook rekening met de gebruiks- en onderhoudsvriendelijkheid van uw tuin.

Met 30 jaar ervaring en het feit dat de onderneming alleen maar groeit durven wij heel fier zijn op onze verwezenlijkingen tot nu toe. Onze jarenlange ervaring en ons groeiend machinepark stelt ons in staat om vanaf het uittekenen van jou tuinontwerp alle tuinwerkzaamheden van A tot Z op een efficiënte en vakkundige manier uit te voeren. Praktisch alle werken gebeuren door eigen personeel en machines.

 

  • Vrijblijvend  kennismakingsgesprek
  • Inventarisatie: de huidige toestand wordt opgemeten en in kaart gebracht.
  • Voorontwerp: de tuin wordt ruimtelijk ingedeeld en er wordt een raming opgemaakt en/of een schetsmatig 3D ontwerp.
  • Definitief ontwerp met aanduiding,materialen voorzien van stalen en referenties.
  • Gedetailleerde prijsofferte voor aanleg.
Alle materialen en beplantingsvoorstellen worden stap per stap samen besproken en doorgenomen tot het gewenste eindresultaat.
vb plan 4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook in aanleg en onderhoud staan we ons mannetje. Vanaf ontwerp tot volledige aanleg van uw tuin. Praktisch alle werken gebeuren door eigen personeel en machines.

Onze jarenlange ervaring en ons groeiend machinepark stelt ons in staat om vanaf het ontwerp alle tuinwerkzaamheden van A tot Z; van de grondwerken tot de aanplantingen / aanleg van opritten en terrassen, … op een efficiënte en vakkundige manier uit te voeren en maakt dat wij bijna ieder werk aankunnen. Het algemeen onderhoud en de jaarlijkse snoeiwerkzaamheden na aanplanting kan u nadien ook aan ons toevertrouwen.

 

Ziet u op tegen de jaarlijkse snoeiwerkzaamheden in uw tuin. Geen probleem wij komen je bomen, struiken / hagen jaarlijks 1 of meermaals in vorm houden. Geen af en aan gerij meer naar het containerpark. Wij verwerken voor jou het snoeiafval en zorgen voor een mooi verzorgd eindresultaat waar u zelf geen werk meer aan hebt. Alleen maar genieten dus.